Ervaren backend developer 60k, Amsterdam

 

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar de nieuwste ontwikkelingen van online video experiences op de voet worden gevolgd? En is de backend de plek waar jij je goed voelt? Dan is is deze uitdaging misschien wel iets voor jou!

Het is een klein, professioneel team (9FTE) van jonge en gedreven collega’s. Met passie werken we aan online video en videoverrijkingstoepassingen. Onze (second screen) a pps en verrijkte videoplayers worden gebruikt door de Tweede Kamer, NPO, Beeld en Geluid, Koninklijk
Concertgebouworkest en UWV. Op basis van de nieuwste technologieen ontwikkelen ze de van de toekomst in een spannende samenwerking met wetenschappelijke topinstituten. Tijdens de projecten inspireren we elkaar en leren we van elkaar.

Zo maken ze een eindproduct waar ze heel trots op zijn.

Klinkt dit goed? Dan hebben wij een leuke, uitdagende baan voor je in ons ambitieuze team. W ij zoeken een collega die verantwoordelijk is voor de backend van onze projecten. Je programmeert onze (RESTFUL) API’s, de databases van web applicaties, videoplayers en ons eigen video management systeem. De projectervaring die jij meebrengt professionaliseert onze processen verder. Ben je, last but not least, ook nog een kei in Symfony2?
Dan ben jij onze ideale developer!

Jij hebt:

  • HBOwerk-/denkniveauen3+jaarrelevantewerkervaring,
  • MinimaalanderhalfjaarprofessioneleervaringmetSymfony2
  • RuimekennisvanPHP5,MySQL,HTML(5)
  • ErvaringmetAWS,videocodecs,socialemedia,SOAP/RESTservices,Varnish,Redis,CloudFront, 
Memcache, Composer, Git, Continuous Integration (Jenkins) en PHP FIG zijn een pluspunt
  • Ervaring met het opzetten van schaalbare en gedistribueerde applicaties,

Wij bieden jou de mogelijkheid om:
doortegroeien,
je eigen ideeën te volgen en uit te voeren,
nieuwe specialismen te ontwikkelen,
relevante congressen en beurzen te bezoeken, opleidingen en cursussen te volgen 
en natuurlijk een goed salaris!

Ze hebben een heerlijk in ruim en licht kantoor in Amsterdam, waar ze samen heerlijke lunches eten en regelmatig met elkaar een biertje drinken bij Brouwerij ’t IJ!

Interesse? Stuur je CV naar info@swaneveld-consultancy.com