.net developer, 50k, Amsterdam

De organisatie

Sinds de oprichting is het dé website waar kopers en verkopers in Nederland elkaar vinden. Dit vertaalt zich naar spectaculaire bezoekcijfers, zoals meer dan 19 miljoen bezoeken per maand. Aan de applicaties wordt continu verbeterd en uitgebreid (ze releasen iedere week).

De functieomschrijving

Ze werken vooral met Microsoft server-technologieën, zoals ASP.NET, C#, SQLServer en MSMQ, maar ook met open source producten zoals memcached, Apache Solr, Neo4j. Ontwikkelaars houden zich zowel met front-end (MVC pagina’s, javascript) als backend ontwikkeling bezig. Het zou helpen als je met al die technieken ervaring hebt, maar een goede programmeur leert zo’n taal/tool snel genoeg kennen. Als we je uitnodigen voor een gesprek, zien we graag wat code van je.

Jouw profiel

Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau en hebt tenminste 4 jaar ervaring met het professioneel bouwen van (high volume) websites en beschikt bij voorkeur over ruime ervaring met ASP.NET en C#. Je bent een teamspeler en vindt het leuk om samen aan een mooi product te werken. Je bent resultaatgericht, denkt graag mee en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Ervaring met een Agile werkwijze (in het bijzonder met SCRUM) is een pré. Je verdiept je graag in nieuwe technologieën en kan daar enthousiast over vertellen. Bovendien beschik je over een gezonde dosis humor.

Jij krijgt

  • Een open sfeer met uitstekende faciliteiten
  • Werken aan één van de meest veeleisende en bekendste websites in Nederland
  • Een prettige werkomgeving met gedreven en ervaren collega’s
  • Een goed basissalaris en een bonussysteem
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel ruimte om je verder te ontwikkelen met opleidingen en conferences

Geïnteresseerd? Mail je CV naar info@swaneveld-consultancy.com