.net developer, hartje Amsterdam, 50k

De organisatie

Deze organisatie koppelt bedrijven aan hun klanten, via internet en mobiel. Ben jij de .Net C# programmeur, die daarbij kan helpen? Samen met 20 collega’s vormen ze een zeer stabiele organisatie. Daarmee zijn ze groot genoeg om flinke projecten aan te kunnen, maar tegelijkertijd ook klein genoeg om snel en flexibel te zijn.

Ze zijn dol op nieuwe uitdagingen, maar blijven altijd pragmatisch in de aanpak ervan. Ze vergaderen aanzienlijk minder dan ze coderen, en werken altijd vanuit kantoor in Amsterdam, of thuis. (Je wordt niet gedetacheerd.)

De functie omschrijving

Zij ontwerpen, bouwen en beheren websites en applicaties voor een divers scala aan bedrijven. Van klein tot groot, lokaal en internationaal, besloten en publiek. Maar stuk voor stuk reuze interessant.

Bij het ene project moet een bestaand back-end via internet ontsloten worden, bij het andere ontwerpen, bouwen en beheren ze een compleet nieuwe ‘bestelstraat’. En bij weer een ander project moeten diverse API’s, op verschillende systemen, aan elkaar gesmeed worden tot iets nieuws.

Jouw profiel

Jij bent een .Net programmeur met kennis van C#, ASP.NET, SQL Server TSQL, en ervaring met MVC, XSLT en XML. Daarnaast moet je HTML, CSS en JavaScript begrijpen, maar je hoeft dit niet zelf te kunnen maken, want dat doet het front-end team.

Jij krijgt

Mogelijkheid tot thuis werken;

Geen vergadercultuur;

Fulltime dienstverband;

Zelfstandigheid en eigen planning;

Laptop en mobiel;

Goed salaris.

Geïnteresseerd? Mail je CV naar info@swaneveld-consultancy.com