.net engineer, Rotterdam, 50k

De organisatie

Deze organisatie biedt de MKB-markt bedrijfsbrede administratiesoftware aan, die met de bedrijven meegroeit. Zij biedt haar relaties online producten, die het volledige administratieproces uit handen nemen, zodat deze bedrijven zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Naast boekhoudsoftware en financieel-logistieke software maken ze ook kassasoftware voor retailondernemingen, software voor installatiebedrijven, software voor salarisverwerking en personeelsadministratie en software voor klantordergestuurde productie. De organisatie maakt deel uit van een international organisatie.  Ze wil een wereldwijde standaard zetten voor bedrijfssoftware, die snel veranderende organisaties in de commerciële en publieke sector helpt om in te kunnen spelen op interne en externe veranderingen. Simpel, snel en kosteneffectief. Zij hebben activiteiten in zeventien landen in Europa en zeven landen in Noord-Amerika, Afrika & Azië-Pacific. Er werken wereldwijd meer dan 5000 mensen en deze functie is op het hoofdkantoor.

De functieomschrijving

Als .NET Software Developer op de afdeling Research en Development bouw je in een Agile omgeving aan het product voor MKB klanten. Hier worden hoge eisen aan gesteld en daarom willen blijft de organisatie jou uitdagen.

Zelf krijg je alle ruimte om nieuwe functionaliteiten te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Je werkt in een omgeving waar met behulp van Scrum werkprocessen, gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën, zoals CSLA en WPF voor het ontwikkelen van software voor de nieuwste platformen, zoals: Windows 8 en iOS. Je bent verantwoordelijk voor het maken van functionele en technische ontwerpen en ontwikkelt de producten in C# en ASP.NET. Verder ben je verantwoordelijk voor het schrijven en uitvoeren van ontwikkeltests in een test-driven development omgeving. Veel gebruikte tools bij ons zijn Visual Studio, TFS en MonoTouch.

Jouw profiel

Heb jij een passie voor de nieuwste technologieën? Als .NET Software Developer heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau. Ook heb je ervaring met C# en ASP.NET. Inzicht in architecturen en kennis van logistieke, commerciële en financiële processen is een absolute pre!

 Jij krijgt

Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een jonge, informele en ambitieuze organisatie waar je werkt met uitdagende nieuwe technologieën. Verder goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioen regeling, (minimaal) 26 vakantiedagen en collectieve kortingsafspraken (uiteenlopend van kortingen op een zorgverzekering tot met korting naar een voetbalwedstrijd). Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en jouw kennis up-to-date te houden met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zowel binnen als buiten de business unit zijn veel doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd? Mail dan de CV naar info@swaneveld-consultancy.com