.net engineer, Utrecht, 57k

De organisatie

Met vestigingen in heel Nederland probeert deze organisatie de klanten te bedienen. Daarnaast wordt er gestreeft de reistijden voor consultants te beperken en werk te bieden in de eigen regio. Ze hebben de overtuiging, dat voortdurende vernieuwing van kennis en diensten en focus op de integrale kwaliteit daarvan de basis vormen voor haar continuïteit, haar concurrentiepositie en haar lange termijn relaties met klanten, medewerkers en partners. Een belangrijke kernwaarde is het ondernemerschap. De onderneming is onderverdeeld in kennis georiënteerde business units die ieder een eigen resultaatverantwoordelijkheid hebben. Door het volledige aandeelhouderschap bij het management te leggen wordt de betrokkenheid tot het uiterste vergroot. Klantgerichtheid, vakmanschap, passie voor het werk en collegialiteit vormen daarbij de basis voor het succes.

De functie omschrijving

Als .NET Software Engineer houd je je bezig met de architectuur en alle bijkomende aspecten (technisch ontwerp, realisatie, testen, deployen en onderhouden) van de .Net-applicaties van onze klanten. Je werkt met de nieuwste technieken en standaarden als MVC 4, Team Foundation Server 2013, etc. Je kan je ontwikkelen in back-end software development of front-end web development en werkt veel samen in teamverband.

Jouw profiel

  • Opleiding op HBO- of universitair niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het .Net framework
  • Gedegen kennis van C#, XML, SQL Server en UML is een vereiste
  • Kennis op het gebied van Sharepoint en Biztalk is een pré
  • MCPD Windows, MCPD Web of MCPD Azure gecertificeerd of de ambitie dit op korte termijn te behalen

 Jij krijgt

De mogelijkheid te werken aan diverse, veelzijdige projecten. Door samenwerking met collega’s met dezelfde expertise en met collega’s met andere ervaring wordt het kennisniveau vergroot en ontstaan nieuwe inzichten. Als toekomstige collega mag je rekenen op een vaste aanstelling, een marktconform salaris en prestatie afhankelijke bonus, een leaseauto en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Mail je CV naar info@swaneveld-consultancy.com