Referral

Mensen samenbrengen is wat wij het liefste doen. Wij posten dan ook elke dag nieuwe jobs op onze website, om jou en mensen om je heen zoveel mogelijk kennis te laten maken met nieuwe uitdagingen. Uiteraard kennen wij niet alle perfecte kandidaten en daarom willen wij jou belonen als jij ons bij de zoektocht helpt. Jij maakt iemand gelukkig met de volgende stap in zijn/ haar carrière en jij krijgt een vergoeding als de fee aan het minimum bedrag van €2500,00 voldoet. Wij kunnen het dus wel leuker maken en ook makkelijker; want het enige wat jij hoeft te doen is een CV van de kandidaat naar ons te mailen en wij nemen het hierna van je over en houden jou op de hoogte van het proces.

Ken jij een buurjongen, collega, achternichtje, clubgenoot, tante of vader die perfect aansluit op een functie die wij op deze pagina aanbieden, dan is jouw connectie geld waard.

Binnen 24 uur nemen wij contact met jou op en laten je weten of wij jouw connectie nog niet in ons bestand hebben. Mocht dit niet het geval zijn en jouw connectie aangenomen worden op de functie, of een andere die wij (latent) vacant hebben, dan krijg jij:

€500,- voor fee van 2500 tot 5000 euro

€750,- voor fee van 5000 tot 7500 euro

€1000,- voor fee van 7500 tot 10.000 euro

€1500,- voor fee van 10.000 tot 15.000 euro

€2000,- voor fee hoger dan 15.000 euro

Spelregels:

Jij mailt zijn/haar CV naar info@swaneveld-consultancy.com;

Jij bent de eerste die de kandidaat bij ons voorstelt;

De kandidaat wordt aangenomen op de functie, of een andere functie die wij vacant hebben;

De completion fee bedraagt meer dan €2500,-;

Binnen zes maanden nadat jij het CV hebt gemaild;

En de kandidaat blijft minimaal zes maanden werken;

Dan krijg jij €€€€€€€€€.

Ga dus maar vast kijken wie jij in je netwerk hebt! Want jouw netwerk is geld waard!