Referral

Mensen samenbrengen is wat wij het liefste doen. Wij posten dan ook elke dag nieuwe jobs op onze website, om jou en mensen om je heen zoveel mogelijk kennis te laten maken met nieuwe uitdagingen. Uiteraard kennen wij niet alle perfecte kandidaten en daarom willen wij jou belonen als jij ons bij de zoektocht helpt. Jij maakt iemand gelukkig met de volgende stap in zijn/ haar carrière en jij verdient daarvoor ook nog eens €1000,- euro cash. Wij kunnen het dus wel leuker maken en ook makkelijker; want het enige wat jij hoeft te doen is een CV van de kandidaat naar ons te mailen en wij nemen het hierna van je over en houden jou op de hoogte van het proces.

Ken jij een buurjongen, collega, achternichtje, clubgenoot, tante of vader die perfect aansluit op een functie die wij op deze pagina aanbieden, dan is jouw connectie geld waard.

Wij geven voor elke geschikte kandidaat €1000,- euro als jouw connectie wordt aangenomen op een functie die wij hebben. Binnen 24 uur nemen wij contact met jou op en laten je weten of wij jouw connectie nog niet in ons bestand hebben. Mocht dit niet het geval zijn en jouw connectie aangenomen worden op de functie, of een andere die wij (latent) vacant hebben, dan krijg jij €1000,- euro.

Spelregels:

Jij mailt zijn/haar CV naar info@swaneveld-consultancy.com;

Jij bent de eerste die de kandidaat bij ons voorstelt;

De kandidaat wordt aangenomen op de functie, of een andere functie die wij vacant hebben;

De completion fee bedraagt meer dan €5000,-;

Binnen zes maanden nadat jij het CV hebt gemaild;

En de kandidaat blijft minimaal zes maanden werken;

Dan krijg jij € 1000,- euro cash.

Ga dus maar vast kijken wie jij in je netwerk hebt! Want jouw netwerk is geld waard!

Link ook met ons op Linkedin: “jouw connectie is geld waard.” Om zo elke dag alle nieuwe functies automatisch te zien.