Senior engineer, Rotterdam, 55k

De organisatie

De organisatie staat als werkgever voor een professionele omgeving op topniveau die werkt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Microsoft technologie en dit combineert met een gedegen kennis van de verzekeringsbedrijfstak.

Belangrijk speerpunt is hun standaard software geschikt voor de top van de financiële dienstverleners. Deze door hun zelf ontwikkelde software heeft een grote potentie, omdat het de unieke kenmerken heeft voor het nieuwe verzekeren.

De combinatie van een markt in beweging en een oplossing met potentie biedt veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei met aansprekende en uitdagende opdrachten.

De organisatie staat als werkgever voor een professionele omgeving op topniveau die werkt met de laatste snufjes op het gebied van de Microsoft technologie en dit wordt gecombineerd met een gedegen kennis van de verzekeringsbedrijfstak.

 Functieomschrijving

  • Het opzetten en beheren van software omgevingen bij organisatie zelf en bij klanten;
  • Het ontwikkelen van integraties, connectoren en conversies;
  • Het overdragen van je technische productkennis en ervaringen door middel van workshops en trainingen;
  • Het uitwerken van verbetervoorstellen voor de afdeling Productmanagement als input voor onze nieuwe productreleases;
  • Mee ontwikkelen, met het Product Development team.

Jouw profiel

Je hebt een opleidingsniveau dat minimaal op HBO niveau ligt en je hebt minimaal 3 jaar stevige ervaring opgedaan met de Microsoft ontwikkelomgeving en technieken, zoals MS SQL server, C# en WCF. Je wordt gezien als een expert op jouw vakgebied.

Bij voorkeur heb je ook betrokkenheid gehad bij standaard software implementatietrajecten. Je bent niet snel van je stuk gebracht en met doorzettingsvermogen en creativiteit weet je resultaten te boeken.

Verder ben je in staat om zelfstandig je mening te vormen en om je kennis en ervaring effectief met anderen te delen. Het communiceren met collega’s en klanten gaat je gemakkelijk af. Omdat samenwerken cruciaal is voor succesvolle projecten worden de werkzaamheden wisselend bij de klant of op locatie van de organisatie uitgevoerd.

 Jij krijgt

Je gaat meewerken aan zeer aansprekende en uitdagende opdrachten, waarbij jouw inbreng grote impact heeft. Het gaat immers om het drastisch verbeteren van bedrijfsprocessen, waarbij jij een cruciale schakel bent voor het realiseren van de software mogelijkheden. Binnen het team zul je permanent uitgedaagd worden en bij blijven op het gebied van de nieuwste Microsoft software ontwikkeling technieken. Naast vakinhoudelijke opleidingen bieden zij ook consulting vaardigheden trainingen.

De organisatie doet veel aan extra activiteiten en sociale events.Ze hebben flexibele arbeidsvoorwaarden zodat je je eigen verdeling kunt maken in componenten als salaris, aantal vakantiedagen en persoonlijke secundaire arbeidsvoorwaarden. De organisatie biedt een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring en een lucratieve winstdelingsregeling.

Geïnteresseerd? Mail dan je CV naar info@swaneveld-consultancy.com